fbpx

Защо точно този метод за борбата с целулита? С какво е по-добър?

Защо точно този метод за борбата с целулита? С какво е по-добър?

Защо точно този метод апаратен масаж за борбата с целулита? Защо той е по-добър от другите? С какво се различава?

Всеки от нас, прибягвайки до различни методи за борба с целулита, преди всичко иска методът да е безопасен за тялото и кожата ни. Компресионната микровибрация с устройството Slim Sphere е един от най-ефективните и безопасни методи днес. Това е цялостна програма, която премахва целулита, изглажда кожата, нормализира кръвообращението и лимфната циркулация, има пилинг и дори лифтинг ефект. Широко използван в рехабилитационния период след липосукция, при рехабилитация след спортни травми, както и за профилактика на разширени вени.

Защо точно този метод за борбата с целулита? С какво е по-добър?

Slim Sphere – терапията не въздейства върху клиента чрез ултразвук или радиочестота, а с помощта на компресия задейства естествените процеси на производство на колаген и еластин, активира микроциркулацията в тъканите, засилва лимфния дренаж и укрепва стените на кръвоносните съдове и вибрациите влияят върху намаляването на мастните клетки.

Минималната продължителност на процедурата е 20 минути, максималната е 75 минути. Още след първата процедура се наблюдава подобрено състояние на кожата и забележим ефект на повдигане.

Какво представлява самата процедура?

Slim Sphere може да се използва като отделна процедура за борбата с целулита или като основна лимфодренажна програма преди предписване на допълнителни антицелулитни програми и в комбинация с мануален/ръчен масаж. Броят на процедури се определя индивидуално за всеки клиент. Процедурата е неинвазивна, след нея не е необходим период на възстановяване, човек може веднага да се върне към нормалния си начин на живот.

 

Описание на апарата:

Уредът за вибрационен компресионен ролков масаж безболезнено въздейства върху проблемните зони на лицето и тялото.

Безопасна корекция на фигурата, това е общата концепция на техниката. Масажът се извършва с цилиндър и силиконови сфери, създаващи „помпа ефект“. Честотата на въртене на сферите до 355 Hz създава необходимата сила на въздействие и „контролира” усещанията по време на процедурата. Специални ролки, които имат лимфодренажен ефект, са отговорни за натиска върху кожата. Устройството „усеща“ перфектно тялото: сякаш се адаптира към него, без да оставя следи и без да предизвиква алергични реакции.

Устройството едновременно подобрява микроциркулацията, изглажда бръчките, клетките на кожата се насищат с кислород и започва процесът на регенерация. Бързо, неинвазивно и ефективно намаляване на обема, укрепване на мускулния тонус и стягане на кожата.

Запази и час за лазерна епилация за гр. Варна по лесен начин

Онлайн форма за резервация на час

Защо точно този метод за борбата с целулита? С какво е по-добър?

Особености:

 • Две работещи дръжки за лице и тяло
 • Тъч скрийн/сензорен дизплей
 • Възможност за работа както по маско, така и с индивидуален костюм
 • Иновативен дизайн на дръжката с микроролки от силикон.Показания:
 • Целулит,
 • Отпуснатост на кожата,
 • Намален тонус на кожата
 • Излишни телесни мазнини
 • Синдром на уморени крака (подуване),
 • Възстановяване след физическа активност.

Защо точно този метод за борбата с целулита? С какво е по-добър?

Резултати:

 • Намаляване на обема на мастните натрупвания,
 • Повишен мускулен тонус,
 • Помага за намаляване на обемите до 2 размера,
 • Подобрява качеството на кожата и премахва признаците на целулит,
 • Намалява мускулната болка след тренировка,
 • ДЕТОКС ефект, активира метаболитните процеси,
 • Изравнява текстурата на кожата.
 • Нежно, но интензивно въздейства върху горните слоеве на кожата благодарение на регулируеми вибрации и компресионни ефекти на различни честоти.

 

Изводи. Ето защо точно този метод за борбата с целулита

Slim Sphere е ефективен иновативен метод за коригиране на фигурата и формата на лицето, с помощта на използване на ролки. Безболезнена процедура, която дава видими резултати още след първата процедура.

Благодарение на ефектите на микровибрацията и компресията е възможно да се премахнат проявите на целулит. Използвайки технологията, устройството може да симулира нови форми и да коригира силуета. Стабилизирането на кръвотока и лимфния дренаж в периферията спомага за подобряване на външния вид на кожата и загуба на тегло в особено проблемните зони

Защо точно този метод за борбата с целулита? С какво е по-добър?

Запазване на час

Запази и час за лазерна епилация за гр. Варна по лесен начин

Онлайн форма за резервация на час

Полезни връзки

Научете повече за Предимствата на лазерната епилация

Последвайте ни в Фейсбук и Инстаграм и научавайте първи за всички нови услуги и промоции