HIFU SMAS лифтинг на лице

HIFU SMAS Лифтинг на лице

хифу лифтинг варна

HIFU SMAS лифтинг на лице e нова апаратна процедура за тези, които все още не са готови за традициона операция при пластичен хирург, но биха искали да стегнат и лифтират кожата на лицето си.

Методът HIFU SMAS LIFTING е основан на въздействие на ултразвук , кояйто не засяга самата кожа, а целенаправлено отива в  подкожния мускулен слой (SMAS англ. – Superficial Muscle-Aponeurotic System). Това е единствената процедура, при която ултразвуковата вълна може да проникне на дълбочина от 1.5 мм до 4,5 мм на зона лице и от 8 мм – 13 мм на зона тялото и достига мускулно-апоневротичния слой.

Цени HIFU SMAS лифтинг на лице
Горна трета на лице ( чело, пачи крак, гневната бръчка,горен клепач)150 лв.
Средна Трета на лицето ( скули, назолобиални гънки)150 лв.
Долна Трета на лицето( ъгъли на устата и долна челуст)150 лв.
Брадичка и зона под долна челюст150 лв.
Цяло Лице ( включва горна, средна и долна трети на лице)400 лв.

Запазване на час

Запази и час за HIFU SMAS лифтинг на лице гр. Варна по лесен начин

Запази час в Дискрет Лазер - Колхозен пазар Запази час в Дискрет Лазер - Нептун

Предимства на нашият апарат 5D Ulti- Max за безоперативен лифтинг на лицето HIFU SMAS  че той работи с 2 вида накрайници:

 1. Голям накрайник DotLine – това е най-новата разработка за устразвуков лифтинг на лицето. С помощта на накрайник DotLine можем да правим процедурата на големи участъци на кожата равномерно и без препокриване. С едно натискане можем да получим 12 линии високоинтенсивна ултразвукова енергия регулируема по дължина, широчина и плътност.
 2. Малък накрайник Ultra – иновационна разработка която няма аналози в света.Накрайник Ultra работи с малки участъци на кожата: назолобиални гънки, областа около очите, пачи крак, гневна бръчка кото заради мното нервни окончания не могат да бъдат обработени с голям накрайник.Ultra излъчва само една точка високоинтенсивна ултразвукова енергия, но с нея може да се работи в динамика без опасност да бъдат засегнати нервните окончания и да обработим най -труднодостъпни бръчки и кожни гънки. Най доброто е че работата с накрайник Ultra е максимална безболезнена.

Предимства на процедура HIFU SMAS лифтинг на лице

HIFU SMAS
апарат за HIFU SMAS – 5D Ulti-Max
 • Комбинира се добре с други процедури, както апаратни, така и инжекционни
 • Не изисква рехабилитация и специална подготовка, тъй като няма увреждане на кожата
 • Подхожда за хора с тънка кожа които: при които противопоказания за хирургичен лифтинг на лицето
 • Може да се прави на хора които страхуват се от операция , анестезия, боцкане с игли
 • Хора коитоискат да удължат или подсилят резултата от предишна операция на лицето

Колко често се прави процедура HIFU SMAS лифтинг на лице

Извършва се веднъж на 3 – 3.5 месяца, през това време ефектът нараства постепенно, в рамките на 1-3 месеца. Ако имате нужда за подсилване на ефекта от първата процедура прави се курс от 3 процедури на година.Стабилен, изразен ефект след процедурта HIFU SMAS на лице трае за 1-1,5 години. Тази процедура се нарича още нехирургичен фейслифтинг.

Предимствата на този метод:
SMAS лифтингът няма аналози. Това е единствената процедура, която работи на дълбочина 4,5 мм  Ултразвуковото повдигане SMAS е перфектно комбинирано с други хардуерни и инжекционни техники.
Нехирургичният SMAS лифтинг е най-добрият вариант за тези клиенти, които искат да изглеждат млади, но нямат смелостта да се подложат на пластична хирургия.

Показания за процедура HIFU SMAS лифтинг на лицеHIFU SMAS лифтинг на лице

 • Загуба на яснота на контура и линиите на долната,средна и горна части на лицето
 • Размити контури на долната челюст и скулите
 • Отпуснатост на кожата по брадичката и шията
 • Увисване на ъглите на устата
 • Увиснали вежди
 • Паднал клепач
 • Двойна брадичка
 • Назолабиални гънки
 • Бръчки по челото
 • Пачи крак и др.

Противопоказания за процедура HIFU SMAS лифтинг на лице

 • наличието на кардиостимулатори и метални импланти, златни конци
 • рак и тежки ендокринни заболявания
 • прием на антикоагуланти, остро възпаление
 • тежко акне, склонност към образуване на келоидни белези
 • бременност и кърмене

Как се провежда процедура HIFU SMAS лифтинг на лице

Принцип на действието на нашият аппарат се състи в нагряване на SMAS слой до 60-70°с ултразвук. В результат на това бръчки се разглаждат от вътре и контурите на лицето се повдигат  за ради изработване на голямо количество коллаген.

 1. Нашият обучен специалист извършва отстраняване на грим преди процедурата
 2. На кожата се правят специални маркировки с бял молив
 3. След това върху кожата се нанася контактен гелът, за да се позволи визуализация на меките тъкани и плъзгането на ултразвуковия накрайник.
 4. Специалистът прилага ултразвуков накрайник стриктно в съответствие с приложените маркировки и неработи върху забранени зони. В резултат на това ултразвуковата енергия въздейства на колагеновите и еластиновите влакна както на повърхностния слой на мускулно-апоневротичната система (SMAS), колагеновите влакна се скъсяват, обемът на SMAS се намалява( коагулира), осигурявайки моментален ефект- незабавно повдигане на лицевата рамка. Излагането на ултразвукова енергия води до активиране на синтеза на нови колагенови и еластинови влакна, което осигурява увеличаване на ефекта от процедурата във времето на няколко месеца( 3 – 3. 5 мес).
 5. Процедурата се извършва на поне две нива на ултразвукова експозиция с троразлични преобразувателя ( 1.5 мм, 3 мм, 4,5 мм). По време на излагане на съответния слой меки тъкани се образуват успоредни пунктирани линии, състоящи се от точки на термокоагулация, докато точките са еднакви по размер. По този начин се създава мрежа от точки на термокоагулация.
 6. Общото време за третиране на цялото лице отнема около 2 часа . На няко части на лицето – процедурата е болезнена. За това напият специалист ще Ви предложи различни схеми на изпълненнието на процедурата

Запишете се за безплатна консултация  при нашият специалист в козметично студио Дискрет лазер гр. Варна.

Запазване на час

Запази и час за HIFU SMAS лифтинг на лице гр. Варна по лесен начин

Запази час в Дискрет Лазер - Колхозен пазар Запази час в Дискрет Лазер - Нептун

Полезни връзки

Научете повече за Предимствата на лазерната епилация

Последвайте ни в Фейсбук и Инстаграм и научавайте първи за всички нови услуги и промоции