Добре дошли в Дискрет Лазер

Лазерен център и Козметично студио в гр. Варна – Лазерна епилация, Козметични процедури, Антицелулитни масажи, Естетически услуги

Запази час в Дискрет Лазер - Колхозен пазар Запази час в Дискрет Лазер - Нептун

Защо „Дискрет лазер“ ?

Дискрет Лазер –  Лазерен център Варна и Козметично студио Варна е островче на стабилност и уютно кътче за красота, разположено в центъра на град Варна на ул. Генерал Колев 20 (близо до спирка Нептун).
Клиенти ни получават професионални козметични и естетични услуги извършени от команда специалисти, работим с професионална козметика GIGI, ONmacabim, Израел. Извършваме лазерна епилация за жени с диодни лазери, масажи и антицелулитни програми за жени, хранителни програми за подобряване на качеството на здравето, консултации с нутрициолог.

Едни от търсените услуги, които предлагаме са Лазерна епилацияПочистване на лице , Антицелулитни масажи с ново и модерно оборудване.

В Лазерен център Варна и Козметично студио Варна разказваме честно и на достъпен за всеки обикновен човек език принципа на действие на новите лазерни и апартни технологии, които смятаме за модерно решение при отстраняване на такива кожни несъвършенства, като:

  • нежелателно окъсмяване
  • пигментни петна
  • признаци на стареене на кожата
  • лечение на акне и белези от акне
Запази час в Дискрет Лазер - Колхозен пазар Запази час в Дискрет Лазер - Нептун

Основни предимства

Предлагани услуги

Лазерна епилация

Козметични процедури

Антицелулитни масажи

Естетични услуги

Последно от блога