fbpx

LPG масаж

LPG масаж. Какво е?

LPG масаж е апаратен масаж, който активира движение на кръвоносната и лимфната система. Мeханичното въздействие на апарата предизвиква липолиза – разграждане на мазнините. Метаболизмът се ускорява. Тонусът на тялото се подобрява. Масажът усилва възможността на тялото по естествен път да изгаря мазнини. LPG процедурите имат дрениращ ефект върху тъканите.

За LPG-масажът се използва специален костюм, който предотвратява използването на масажно олио за комфортно усещане. Липомасажът е тонизираща и релаксираща процедура.
LPG масажът е естествена, механична, клетъчна стимулация, която обновява по естествен път клетъчната активност, разгражда мастните натрупвания, стяга отпуснатата кожа, превентира задържане на вода в тялото.
Процедурите се изпълняват в препоръчителен курс от минимум 8 процедури.
Процедурите подобряват състояние на кожата, правят я по-еластична, елиминират токсините и отоците, дренират тялото и намаляват обема на тялото.
Активира естествените метаболитни процеси в организма. Спомага при задържане на вода, подпухналост и оточност в крайниците. Това спомага за поддържане на здравословен вид кожата и превенция срещу целулит.

Индивидуален е периода за прилагане, в зависимост от начина на живот , както и метаболитните процеси.
След всяка процедура тялото се усеща по-стегнато и тонизирано💃.

Запази и час за лазерна епилация за гр. Варна по лесен начин

Онлайн форма за резервация на час

Предимства на LPG масаж ⬇️

👉🏼При апаратния масаж освен лимфодренажния ефект се активира и производството на колаген и еластин, което спомага за стегнатостта и гладкостта на кожата

👉🏼 Апаратът се прилага на цяло тяло. Това е изгодно финансово, спестяване и на време, което винаги е в недостиг.

☝️Защо именно LPG масаж?

✔️Комфорт
Процедурата е безболезнена, мнозина дори успяват да поспят 😄

✔️Без синини
След LPG масажа можете лесно да се разхождате с къси поли и шорти, тъй като не оставя никакви следи.

✔️Костюм
Дотичахте, преоблякохте се и продължихте със своите ангажаменти. Няма лепкаво тяло от маслото. Веднага след процедурата можете да вършите каквото и да е.

 

При LPG масажа мазнините се освобождават по-лесно, фигурата видимо е по-оформена, излишните натрупвания ги няма, особено тези от които винаги сте искали да се отървете. Увеличаване разграждането на мазнини с 70%.

LPG масажът спомага за стягането на кожата след раждане като активира фибробластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки, което тонизира и стяга кожата. Ето защо LPG масажа е ефективен за премахване на корема след раждане.

Често задавани въпроси:

След колко процедури може да се очаква видим резултат?

Ще усетите резултат още след 2-3 процедури. Третираните зони губят част от обема си. Кожата е по-гладка и по-стегната.

След 6 антицелулитни масажа, резултатите се увеличават. Кожата започва да се  изглажда, тялото се ремоделира и стяга.

Трябва ли да се спазва диета по време на процедурите за LPG масаж?

Всичко зависи от теглото Ви и естетичните показатели, които искате да постигнете. Всички видове диети могат да Ви помогнат да отслабнете, но рядко в областите, които желаете. Освен това, целулитът най-често е незасегнат дори от най-строгите диети. LPG масажa е насочен конкретно към тези упорити области. В идеалния случай, Вашата програма с LPG масаж ще се комбинира успешно с балансирана диета и физически упражнения.

Защо е необходима физическа активност  след процедурите?

Очевидно е, че активността се препоръчва за добро здраве – но също така тя подобрява и резултатите от процедурата. Физическата активност след процедурата с LPG, мобилизира мазнините, които се освобождават по време на масажа, бързо да  изгарят, благодарение на повишения метаболизъм на тялото Ви.

Трайни ли са резултатие?

Резултатите се появяват бързо и са трайни. След провеждане на програмата, извършването на една /четири процедури  месечно е достатъчна за поддържане на ефекта.

Запазване на час

Запази и час за лазерна епилация за гр. Варна по лесен начин

Онлайн форма за резервация на час

Полезни връзки

Научете повече за Предимствата на лазерната епилация

Последвайте ни в Фейсбук и Инстаграм и научавайте първи за всички нови услуги и промоции