fbpx

Лазерна епилация на бикини и подмишници!

Лазерна епилация на бикини и подмишници!

Лазерна епилация в зоната на бикини и подмишници!

Внимание: чувствителна зона

Деликатната и гладка кожа в чувствителните зони е желанието на много момичета, но не винаги самостоятелното обезкосмяване на подмишниците или в зоната на бикини дава такъв ефект.

Честото бръснене или кола маска води до дразнене на кожата, врастнали косми, косъма става твърд и дебел, което не само е неприятно, но и не е много естетично.

Проблемът Ви е много познат? Тогава лазерната епилация на бикини и подмишници ще бъде най-доброто решение за гладкостта на кожата ви.

Лазерна епилация на бикини и подмишници – нежно обезкосмяване за дълго време.

Чудили ли сте се как да премахнете космите в зоната на бикини без болка? Мечтаете за гладки подмишници без дразнене?

Сред многобройните методи за обезкосмяване и депилация хиляди момичета, дори и мъже вече са избрали лазерната технология.

Първо, методът е безопасен, лазерът засяга само космения фоликул и го унищожава отвътре, докато кожата не се уврежда и не остават следи. За да предпазят очите от лазерни светкавици, клиентът и мпециалистът поставят специални тъмни очила.

Второ, съвременните лазери, които се използват в студио Discret Laser, действат нежно и безболезнено, по време на процедурата ще почувствате топло и леко, почти незабележимо изтръпване. За особено чувствителна кожа нашият специалист нанася анестетичен крем.

Трето, процедурата отнема 10-20 минути и не изисква допълнителна подготовка, с изключение на дължина на косата от 2-3 мм и без тен 14 дни преди епилацията.

Преди първата процедура в студио Discret Laser, специалистът провежда консултация, преценява типа кожа и нейната чувствителност, за да настрои уреда според вашите нужди и процедурата е максимално комфортна. Освен това можете да направите безплатен тест драйв на една от подмишниците и да прецените сами как да премахнете космите в зоната на подмишници с лазер.

Как преминава самия процес на лазерната епилация на бикини и подмишници??

Мнозина са загрижени за самия процес, как протича епилацията на дълбоко бикини. Процедурата започва с обезмасляване на повърхността на кожата и очертаване на третираната зона с лек молив. След това се поставят очила върху очите на клиента и започва епилацията. С помощта на лазерно устройство специалистът последователно обработва обозначената повърхност с лазерни светкавици. Процедурата отнема около 20 минути.

Обработката на зоната на дълбоко бикини ще ви позволи да се научите как да премахвате пубисните косми и задните части и повече да не се притеснявате за появата им. Курс от 6-8 процедури ще ви помогне да се отървете от космите в интимната зона за години напред.

Лазерната епилация на подмишниците става по подобен начин и отнема не повече от 10 минути във времето.

Грижа след лазерна епилация на чувствителни зони

Обикновено не се изискват специални грижи. Но ако искате да играете на сигурно, можете да смажете кожата с неутрални успокояващи или заздравяващи средства. Например, гел от алое вера.

След процедурата за лазерна епилация в зоната на бикини и подмишниците, специалиста ще даде подробни препоръки за грижа:

– да не се правят слънчеви бани 14 дни след процедурата;

– носете бельо от естествени меки материи по това време, за да избегнете дразнене на кожата;

– Не използвайте продукти за депилация между процедурите, а само бръснач.

Лазерната епилация не е само придобиване на естетическа красота и начин да опростите значително ежедневните процедури за грижа за тялото. Има случаи, когато подобно обезкосмяване може да бъде единственото решение за борба с излишното окосмяване, а класическите методи за обезкосмяване просто не са приложими поради индивидуалните особености на Вашето тяло!

Запишете се на процедурата по Лазерна Епилация в Discret Lazer и нашите специалисти ще направят всичко на най-високо ниво!

Запазване на час

Запази и час за лазерна епилация за гр. Варна по лесен начин

Онлайн форма за резервация на час

Полезни връзки

Научете повече за Предимствата на лазерната епилация

Последвайте ни в Фейсбук и Инстаграм и научавайте първи за всички нови услуги и промоции