fbpx

Как се извършва лазерната епилация на дълбоко бикини?

Как се извършва лазерната епилация на дълбоко бикини?

Лазерната епилация на дълбоко бикини – това е решението!!!

Грижа за тялото винаги е бил важен компонент от женската рутина. Дамите отделят много време, усилия и пари, за да изглеждат привлекателни. Премахването на космите по тялото се счита за един от етапите на ежедневния ритуал, който ви позволява да поддържате спретнат външен вид. Има много начини да направите кожата гладка. Най-популярните от тях са: депилация с бръснач; кола маска; епилация с епилатор; лазерно отстраняване; фотоепилация.

Един от най-ефективните начини за борба с нежеланото окосмяване е лазерната епилация. Процедурата ви позволява трайно да се отървете от космите на всяка част от лицето и тялото. За да постигнете желания резултат, трябва да вземете курс от 6-8 процедури, като се радвате на видимо подобрение след всяка от тях.

Лазерната епилация в интимната зона е много популярна сред тези, които са с чувствителна кожа. Този тип е склонен към дразнене след стандартно бръснене, което води до дискомфорт, както и други неприятни усещания. Лазерната епилация на дълбоко бикини помага да се отървете от проблема с врастналите косми и да забравите за редовните манипулации, които нараняват епидермиса.

Лазерната епилация на дълбоко бикини ще ви помогне да спечелите увереност, както и усещане за спокойствие и лекота, защото освобождава жена от половин час маратон под душа. Всички предимства от завършения курс могат да бъдат оценени по време на плажната ваканция, защото необходимостта от естетическа подготовка на кожата за бански костюм изчезва.

Как започва подготовката за епилация на дълбоко бикини?

Преди да се запишете за процедурата, трябва да изберете квалифициран салон, в която специалистите имат необходимата акредитация. Не забравяйте, че такива козметични процедури трябва да се извършват от специалист с подходящо образование. Можете да се уверите в неговия опит в консултация, където специалистът ще разкаже подробно за процедурата за лазерна епилация и всички нюанси, които са свързани с нея.

Подобно на повечето козметични интервенции, лазерната епилация има редица противопоказания. Задачата на клиента е да се увери, че не е изложен на риск. Ако здравословното състояние позволява процедурата, лекарят ще ви запише за процедура в удобно за вас време. Няколко препоръки ще ви помогнат да проведете процедурата възможно най-удобно, а също така допринасят за подобряване на ефективността.

Сред тях:

избягване на тен 2 седмици преди и след лазерна епилация;

въздържане от прием на алкохол 5-7 дни преди и след посещението;

изключете взаимодействието на кожата в третираните зони с продукти, съдържащи алкохол;

забрана за премахване на космите от корена месец преди сесията.

Придържайки се към тези правила, вие помагате на тялото да реагира по-добре на лазерния ефект.

Как протича процедурата за лазерна епилация на дълбоко бикини?

Процедурата за лазерна епилация в зоната на дълбоко бикини продължава средно 20-40 минути. Първо, специалистът трябва да настрой оборудването според вашите параметри (цвят на косата, цвят на кожата и т.н.). Когато този етап приключи, специалистът ще ви информира, че можете да се съблечете и да се настаните. След това специалистът ще пристъпи към подготвителни действия. Те включват дезинфекция на третираната зона, както и обработка на оборудването. След като подготвите кожата, започва работа.

Действието на лазерните лъчи се разсейва върху кожата, реагирайки само на космения фоликул. Всеки импулс изгаря съдовете, които поддържат живеенето на луковицата, така че с течение на времето тя просто изпада. Често процедурата е безболезнена, но този аспект зависи от индивидуалния праг на болка и характеристиките на тялото. Понякога пациентите изпитват изтръпване и дискомфорт. В някои случаи специалистът може да използва локален гел анестетик в края на процедурата, той третира участъка със специален крем, който съдържа пантенол. Този компонент успокоява кожата и й помага да се възстанови.

Приключване на процедурата за лазерна епилация на дълбоко бикини

Преди да напусне кабинета на козметика, специалистът трябва да ви напомни за спазване на определени правила, които ще ви помогнат в периода на рехабилитация, например: не може да се използва пилинг и провеждане на механична эксфолиацию на кожата; трябва да се избягва излагането на пряка слънчева светлина, както и да се ползват слънцезащитни продукти; забранено да посещават бани и сауни (също и взимане на гореща вана, душ). Не забравяйте, че за най-добър резултат трябва да преминете цял курс, в противен случай няма да можете да се отървете от нежеланата коса завинаги. Този процес е доста дълъг, така че бъдете търпеливи, защото абсолютната липса на коса в зоната на дълбоко бикините си заслужава.

Запазване на час

Запази и час за лазерна епилация за гр. Варна по лесен начин

Онлайн форма за резервация на час

Полезни връзки

Научете повече за Предимствата на лазерната епилация

Последвайте ни в Фейсбук и Инстаграм и научавайте първи за всички нови услуги и промоции