Людмила Шабатова – масажист и лазерен терапевт

Людмила Шабатова – масажист и лазерен терапевт

През 2011 год. завършила Днепропетровския национален университет (Факултет по медицински технологии, диагностика и рехабилитация).

В 2015 предобила допълнителна квалификация в клон на Висшето Днепропетровско училище за масаж „Sea-Gull“ след което предоби допълнителна квалификация майстор на спортен и антицелулитен масажи.

От 15.10.16 г. до 23.02.22 г. е работила като масажист в собствен кабинет за естетика и здраве на тялото „Сенорина“, град Днепропетровк, Украйна.

Людмила расказва, че направи първия своя масаж в 12 години, на учителите в детския лагер и за първи път чу, че имам лечебни ръце, последния си масаж направих преди няколко часа, също чух благодарност от клиента.

През годините много хора са ми се доверили за здравето и красотата си, всеки от тях не е просто клиент за мен, аз винаги очаквам с нетърпение всеки от тях, радвам се на всеки от тях. Старая се клиентите ми да си тръгват с усмивка, лекота и самочувствие. Чакам редовни и нови клиенти да идват при мен за процедури, винаги се радвам да ви видя.