fbpx

Ефектът на „целуваните устни“ е това, от което се нуждаеш

Ефектът на „целуваните устни“ - това, от което се нуждаеш

Ефектът на „целуваните устни“

Устните, поради своята привлекателност, заемат важно място във възприемането на женската красота. От древни времена до средата на ХХ век тънките устни се считат за стандарт на красота.
Но през 50-те години на миналия век модата на тънките устни трябваше да отстъпи място на образа на холивудската звезда – Мерилин Монро, която стана и остава днес символ на женственост и привлекателност. Днес, когато пациентите идват за корекция на формата на устните и процедури за увеличаване на устните, те все по-често искат от козметика да постигне ефекта на „целуваните“ устни.

Ефектът на „целуваните устни“ е това от което се нуждаеш

Ефектът на „целуваните устни“ е възможно да се постигне с помощта на уголемяване на устни – модерна инвазивна процедура, предназначена да коригира формата и размера на устните.

Същността на уголемяването на устни е, че корекцията се извършва чрез вкарване на биоразградим препарат в определени зони. В резултат те стават по-хидратирани, обемни и запълнени. С течение на времето препарата се разлага и се елиминира естествено, без да причинява вреда. В същото време устните възвръщат първоначалния си вид.

  Какво получаваш?
• Максимална хидратация
• Интензивно възстановяване
• Омекотяване и пълнене
• Естествен розов оттенък на устните

Хиалуронова киселина 2% (ниско молекулно тегло) – поради малкия размер на молекулите, препарата прониква в дълбоките слоеве на кожата, запълвайки я отвътре. Има способността да привлича вода, като запазва хидратиращия ефект за дълго време. Стимулира синтеза на колаген, подмладявайки кожата на устните.

Глицеринът е супер хидратиращ компонент, който омекотява и възстановява кожата на устните. Подобрява кожната бариера, предпазва от сухота.

Екстрактът от червено френско грозде е мощен антиоксидант, съдържа естествен розов пигмент, витамини С и К, магнезий и калий.

Запази и час за лазерна епилация за гр. Варна по лесен начин

Онлайн форма за резервация на час

Ефектът на „целуваните устни“ - това, от което се нуждаеш

Популярните техники за ефектът на „целуваните устни“ включват:

Френски устни. Хиалуроновата киселина се разпределя по целия периметър на устните напречно или линейно, без да засяга ъглите и самия център. Тази техника помага да се постигне форма на „панделка“.
Линеен с контурен пълнеж. Хиалуроновата киселина се инжектира на малки порции по границите на червената граница. Тази техника ви позволява да подчертаете яркия контур. Тъканите постигат необходимия обем и равномерна плътност.

Ангелски крила. Препарата се инжектира в горната устна, в резултат на което тя става обемна, а ъглите на устата стават забележимо по-тесни.
Мона Лиза. Техниката е подходяща за повдигане на увиснали ъгли на устните чрез убождане по контура, като леко се отдръпва от границата.
Безопасно вкарване. Методът включва дълбоко вкарване на иглата и използването на голям обем от препарата.
Линейно-ретроградна техника. Се прилага голям обем препарат. Иглата се вкарва на дълбочина, след което препарата се разпределя равномерно върху повърхността.

Ефектът на „целуваните устни“ - това, от което се нуждаеш

Като цяло предимствата на процедурата с хиалуронова киселина включват:

• Добра поносимост
• Бързо постигане на желания резултат,
• Ниска степен на травматичност,
• Липса на алергични прояви.

Каква е разликата между хидратиране на устни и уголемяване на устни?

Биоревитализацията на устни е инжекционна процедура за вкарване на хиалуронова киселина в устните за тяхното овлажняване. За разлика от уголемяването на устни с филър, биоревитализацията не увеличава обема на устните. За да овлажните устните си е достатъчна една процедура веднъж на няколко месеца.

Ефектът на „целуваните устни“ - това, от което се нуждаеш

Показания за процедурата:

  • Сухи устни
  • Липса на ефект от хидратираща козметика и балсами за устни
  • Тънки бръчици около устните

Колко време трае ефектът от биоревитализацията на устните? Биоревитализантът се разтваря постепенно и равномерно в продължение на 6-12 месеца.

Други методи за коригиране на обема на устните:

Има много процедури за коригиране на обема на устните. Нашите козметици ще Ви предложат подходящия за Вас метод и препарат.

Най-актуалния метод за подмладяване на устни е инжектирането на хиалуронова киселина. В областта на устните се инжектират козметични препарати, съдържащи хиалуронова киселина. Резултатът е придаване на обем на устните, подмладяване на зоната на устните и овлажняване. В резултат на използването на тази процедура не възниква алергична реакция, това се дължи на факта, че хиалуроновата киселина се съдържа в клетките на кожата.

Следващият метод за подмладяване и придаване на обем е мезотерапията. Специалиста инжектира коктейл в областта на устните. Козметика избира съдържанието на коктейла въз основа на индивидуалните нужди на пациента. В областта на устните се инжектират витамини и хранителни вещества. Резултатът от процедурата е подмладяване, подхранване и хидратация на зоната на устните.

Биоревитализация на устни – процедурата е насочена към подмладяване на зоната на устните. Процедурата забавя възрастовите промени в областта на устните. Подхранва кожата на устните, като дава само лек ефект на подуване. Кожата става по-еластична, сухотата изчезва и в резултат на това бръчките се изглаждат и контурът на устните се подобрява.

Уголемяване на устни с инжектиране на ботокс. Един от ефективните начини за подмладяване на устните. Кожата на устните е изгладена. Броят на бръчките около устните е намален. Резултатът продължава 6 месеца.

Корекция на формата на устните, подмладяване на устните. Кога е необходимо да се потърси козметик?

Ако не сте доволни от формата на устните си, определена от природата. Възможно е да се коригират някои области на устните. Например, премахване на асиметрията, моделиране на  контура.

Ефектът на „целуваните устни“ - това, от което се нуждаеш

Искате ли да увеличите обема на устните си, да придадете на устните си чувственост, сочност, да създадете „ефект на целунати устни“,

Вашите промени, свързани с възрастта, станаха забележими, устните ви загубиха предишната си пишност и ясен контур, а около устните ви се образуваха множество малки бръчки.

Броят на необходимите процедури се определя индивидуално за всеки конкретен случай. Понякога е достатъчна една процедура. Но ако говорим за коригиране на асиметрията на устните, най-вероятно ще се наложи повторна процедура, която се предписва 2-4 седмици след първата.

В нашето студио работят опитни козметици. Лекарствата, с които работят нашите специалисти, са надеждни. Козметика решава кое лекарство е подходящо за вас след първоначален преглед и проблема, който трябва да бъде разрешен – или увеличаване на обема на устните, или коригиране на промените, свързани с възрастта, или коригиране на естествени недостатъци. Изборът на лекарството също зависи от индивидуалната поносимост на пациента.

Колко „естествени” и хармонични ще изглеждат устните ви след процедурата зависи и от опита и практиката на козметика.

Запазване на час

Запази и час за лазерна епилация за гр. Варна по лесен начин

Онлайн форма за резервация на час

Полезни връзки

Научете повече за Предимствата на лазерната епилация

Последвайте ни в Фейсбук и Инстаграм и научавайте първи за всички нови услуги и промоции