fbpx

Безиглена мезотерапия MESOFORM – запознай се с нещо ново

Безиглена мезотерапия MESOFORM

Процедурата безиглена мезотерапия е подходяща за всички, които искат да изглеждат млади и да победят естествените процеси на стареене на кожата. Днес безинжекционната мезотерапия е призната за една от най-ефективните процедури за грижа, лечение и възстановяване на кожата в света на козметологията.

Безиглена мезотерапия MESOFORM - запознай се с нещо ново

Ще можете да постигнете следните резултати:

– изглажда фините бръчки;

– изравняване на неравностите и премахване на старчески петна;

– премахване на отпуснатост  на кожата на лицето и връщане на здрав и сияен вид;

– подобрява цвета на кожата и повишава нейния тонус;

– отървете се от акне или себорея по лицето;

– премахване на стрии и целулит;

– намаляване на наднорменото тегло.

Коктейли за мезотерапия за лице:

За безиглената мезотерапия се избират специални продукти в зависимост от проблема, който се решава индивидуално за всеки: изсветляване на старчески петна и премахване на бръчки, подобряване на тена и третиране на проблемна кожа, моделиране на тялото и корекция на стрии.

Запази и час за лазерна епилация за гр. Варна по лесен начин

Онлайн форма за резервация на час

Безиглена мезотерапия MESOFORM - запознай се с нещо ново

Съставът на повечето коктейли задължително включва витамини, антиоксиданти, колаген, еластин и, разбира се, хиалуронова киселина – вещество, което може да поддържа водния баланс в кожата.

Козметологът индивидуално подбира програмата и коктейла за мезотерапия и с помощта на специален апарат активните вещества проникват дълбоко в кожата.

Безиглена мезотерапия

Тази процедура ви позволява да решите целия широк спектър от задачи на инжекционната мезотерапия и напълно да премахнете нейните недостатъци, като болка, подуване, синини. Лекарствените вещества се доставят до кожата не със спринцовка, а с помощта на електрически токове с нисък интензитет, докато нараняването напълно липсва.

Доставката на лекарството в дълбоките слоеве на кожата и подкожния мастен слой достига 100%, което е много по-високо от възможностите на традиционната електрофореза и по-високо, отколкото при класическата инжекционна мезотерапия. Едновременното комбиниране на електропорация с криофореза в процедурата на криоелектропорация е последното научно постижение в тази неинвазивна техника, показващо ярки резултати след първата процедура.

 

Предимства на техниките без игла

Мезотерапията без инжекции става все по-популярна не само заради безболезнеността си. Това е нова дума в козметологията. Съвременният напредък в нанобиотехнологията позволява да се забрави не само болката, но и много противопоказания, както и да се съкрати периода на рехабилитация.

Преценете сами:

 

Мезотерапия без игла Мезотерапия с инжекции
Показания

 

фейслифтинг (лифтинг), бръчки, гънки, акне, паякообразни вени, пигментация, стрии, възрастови промени на кожата, плешивост, целулит, подготовка за пластични операции и бързо възстановяване след тях, хидратация на кожата, оформяне на тялото подут овал на лицето, акне, локални излишни мазнини, суха кожа, целулит, стрии, стареене на кожата, белези, пигментация на кожата, синини и торбички под очите, косопад, оформяне на тялото

 

Болка без болка чувствителни инжекции, изтръпване, дискомфорт
Период на възстановяване 1,5-2 часа 1-2 дни
След процедурата

 

 

„подутини“ на мястото на инжектиране, питехии, леко зачервяване
Съвместимост с други козметични процедури

 

препоръчва се комбиниране с други козметични процедури за засилване на ефекта (фракционен лазерен ресърфинг и др.) Се съчетава добре с други козметични процедури

Безиглена мезотерапия MESOFORM - запознай се с нещо ново

Противопоказания

 • Период на кърмене и бременност.
 • Болести на сърдечно-съдовата система.
 • Наличието на кардиостимулятор.
 • Кожни заболявания в етап на обостряне.
 • Тежки психични разстройства.
 • Епилепсия.
 • Болести на щитовидната жлеза.
 • Патологични заболявания на таза.
 • Хронични, инфекциозни и онкологични заболявания в стадий на обостряне.
 • Незараснали драскотини.
 • херпес.

Ако слънцето изсушава кожата, мезотерапията без инжекции ще ви помогне!

През лятото искате да сте особено красиви и да имате добре поддържана, сияйна кожа. За съжаление фотостареенето е неумолимо: на слънце кожата губи влага, изсъхва, покрива се с петна и фини бръчки. Кой от нас не е долетял от гореща ваканция с „паяжина“ около очите? Класическата инжекционна мезотерапия през лятото е нежелателна: местата на инжектиране могат да се възпалят на слънце.

Безиглена мезотерапия MESOFORM - запознай се с нещо ново

Изходът е безиглена мезотерапия. Безиглена мезотерапия дори през горещия период позволява биоревитализация на кожата и я насищат с влага.

Какво е MESOFORM?

MESOFORM PRO е иновативна система за микротоково стимулиране и електропорация с постоянна магнитна технология. Сега най-добрите салонни процедури за лифтинг, премахване на бръчки и оток могат да се изпълнят и да изглеждате перфектно на всяка възраст, без да се подлагате на инжекции и пластична хирургия.

Патентите MESOFORM PRO са 6  в областта на против стареенето.

MESOFORM PRO се произвежда съгласно най-строгите наредби за професионално медицинско оборудване, което гарантира неговата безопасност и надеждност.

Запазване на час

Запази и час за лазерна епилация за гр. Варна по лесен начин

Онлайн форма за резервация на час

Полезни връзки

Научете повече за Предимствата на лазерната епилация

Последвайте ни в Фейсбук и Инстаграм и научавайте първи за всички нови услуги и промоции